War Child Stadion Challenge

War ChildDe War Child Stadion Challenge is in 2014 voor het eerst georganiseerd. ADO-LogoOp 12 oktober stond het terrein van het Kyocera Stadion van ADO Den Haag in het teken van War Child.

Tijdens de War Child Stadion Challenge krijgen kinderen tussen 7 en 12 jaar de kans om zich van zijn/haar meest sportieve kant te laten zien. De kinderen laten zich als een profvoetballer sponsoren en overwinnen de stormbaan met uitdagende hindernissen. De ultieme finale van deze obstaclerun ligt in het stadion op het veld. De kinderen scoren tegen een echte keeper van ADO Den Haag.

Ruim 500 kinderen deden mee aan deze eerste editie van de War Child Stadion Challenge

Voor het hele gezin

Ook ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes hoefden zich niet te vervelen tijdens de sportieve middag. Laura van Kaam, winnares van The Voice Kids 2013, Joep Reijnen, Jesse Pardon en Irene Dings (deelnemers van The Voice Kids) gaven een spetterend optreden op het speciale War Child Plein. Daarnaast waren er tal van sportieve activiteiten, konden de kids zich laten schminken en natuurlijk genieten van een hapje en drankje.

Leave a Reply