Gave EvenementenStage in Amsterdam

PER DIRECT: GAVE STAGE IN AMSTERDAM

NatteMarktNaam evenement: De Natte Markt, dé enige echte drijvende markt van Amsterdam

Ben jij de eventmanager in spé die op 10 september 2016 in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam, vlakbij Amsterdam CS een heel gaaf evenement wil opzetten en produceren.
Je wordt ondersteund door 2 event managers (ondernemers) Dennis Berk en René Blom en gaat aan de slag om voor een grote groep ondernemers van onder andere 3 winkeliersverenigingen een publieksevenement te produceren voor de bewoners en ondernemers uit Amsterdam Oost.

Skills:

  • Je bent ambitieus
  • Je bent nieuwsgierig
  • Je bent leergierig
  • Kunt zelfstandig werken
  • Je legt makkelijk contacten
  • Durft het aan om iets gaafs neer te zetten waar ook (lokale) media en bestuurders (gemeente, stadsdeel) bij betrokken zijn

Per direct beginnen, want het evenement is al op 10 september a.s. Het concept is grotendeels al bedacht – er is een blauwdruk – aan jou om dit te vertalen naar de praktijk. Een enorme dot ervaring en een prachtige aanvulling op jouw CV want wij zetten jou in de etalage (interviews, social media) binnen de Gemeente Amsterdam.

Achtergrondinformatie:

Deze opdracht komt voort uit de organisatie SAIL Academy, het opleidingsinstituut van SAIL Amsterdam, dat van 19-23 augustus 2015 heeft plaatsgevonden in Amsterdam. Dit Oostelijk Havengebied was het epicentrum van SAIL en de samenwerking met bewoners, ondernemers en lokale overheid willen zij graag voortzetten. Vandaar een nieuw evenement die zijn eerste editie gaat kennen, waarna het uitgerold gaat worden naar een 2e, 3e 4e editie die groter worden en (inter)nationale uitstraling gaan krijgen.
Heb je vragen bel of mail met Dennis Berk, Dennisberk@db-events.nl of 06-38050546

Leave a Reply