Street* Athletics

Street Sports

Ik ben de producent van alle events die namens Street*Athletics zijn en worden georganiseerd.

Street*Athletics Girls Tour

Het basis idee van de Street*Athletics Girls Tour was het promoten van de sport- en verbroederingsgedachte onder de jeugd. Met de Girls Tour zetten wij de meiden in de hoofdrol omdat wij vinden dat meiden nog meer gestimuleerd moeten worden om hun talenten te ontwikkelen.

Tijdens diverse toernooien in o.a. Amsterdam Oost, Sporthallen Zuid en tijdens het Voetbalwalhalla 2010 organiseerden wij straatsport-toernooien voor meiden!

De jongens, waaronder DJ’s, skaters en bmx’ers, deden mee als special guests van de meiden. Ook werd er op de skaters/inliners en bmx battle een extreme air contest gehouden waarbij Nederlands beste skate/inline en bmx stuntrijders aanwezig waren om voor X-Games achtige taferelen te zorgen in de Indische Buurt.

Openingen/shows

29102009165

In oktober 2009 hebben wij de opening verzorgd van de fietsenstalling aan het Timorplein in   Amsterdam Oost.

Wethouder Gerson (Verkeer, Vervoer en Infrastructuur) en portefeuillehouder Straat (Verkeer, Vervoer en Openbare Ruimte van stadsdeel Zeeburg) openden de fietsenstalling Timorplein. Buurtbewoners, potentiële bezoekers en ondernemers uit de buurt waren uitgenodigd voor de feestelijke opening.

Van 10.00 uur tot 11.00 uur was er een show van een BMX-stuntteam dat samen met de wethouders de nieuwe stalling opende. Wethouder Hans Gerson gaf hier ook het startsein voor de Amsterdamse fietsverlichtingscampagne.

 

Leave a Reply